ETERNIT GEVELBEKLEDING

Voor uw gevel, tuinhuis, garage, carport…

Meer infoContacteer ons

ETERNIT GEVELBEKLEDING

Voor uw gevel, tuinhuis, garage, carport…

Meer info

ETERNIT gevelbekleding

Houthandel Pype is verdeler voor Eternit gevelbekleding. Deze bekleding voor uw gevel gemaakt uit vezelcement is verkrijgbaar in veel kleuren en in houten of effen structuur. Bij Houthandel Pype vindt u gevelbekleding van Eternit van het type Cedral sidings en click:

Cedral Sidings worden overlappend geplaatst. U hebt keuze uit 22 kleuren met houtstructuur of met een licht gestructureerd oppervlak voor een egale look.   

Cedral click sidings zijn planken voorzien van tand en groef, beschikbaar in 22 kleuren en geven uw woning een effen en strakke look. Ook bij dit type kan u kiezen voor een houtstructuur of effen structuur, afhankelijk van uw voorkeur en stijl.

Eternit gevelbekleding zonder zorgen

Kiezen voor Eternit is kiezen voor een zorgeloze en gemakkelijke gevelbekleding. De Eternit materialen zijn gemakkelijk in onderhoud, kleurvast, moeten niet geschilderd worden en bieden een ruim aantal keuzemogelijkheden.  Daarnaast is deze vorm van gevelbekleding ook zeer gemakkelijk te plaatsen en zeer vormvast. Het is niet onderhevig aan regen, wind, warmte of koude. 

Naast de bekleding voor uw gevel vindt u bij Houthandel Pype in Menen ook de nodige afwerkingsmaterialen. U kan kiezen om de gevelbekleding zelf te plaatsen maar u kan indien gewenst ook rekenen op onze ervaren vakmannen voor de plaatsing. 

Wij verdelen zowel voor particulieren als voor aannemers. 

Wenst u meer info over onze Eternit mogelijkheden? Contacteer ons vrijblijvend of kom langs in onze showroom.

Verdeler van

Houthandel Pype - verdeler Eternit