Maestro PLAFONDS

 

 

 

 

 

Maestro PLAFONDS

 

 

Maestro biedt een ruim gamma plafondpanelen voor ieders smaak en voorkeur. Houdt u van de houtlook of kiest u voor een plafond met marmer-look of beton-look? Of liever een beschilderbaar plafond zodat u de kleur kan kiezen? Maestro plafonds bieden u de oplossing.

Een ruime keuze uitvoeringen, steeds met een hoge kwaliteit en gemakkelijk te plaatsen. Duurzaam gemaakt en gemakkelijk in onderhoud geven deze panelen een meerwaarde aan uw woning. De panelen zijn afwasbaar en er kunnen gemakkelijk spots in worden gemonteerd. In het gamma vindt u ook een aantal keuzes specifiek voor badkamers en andere natte ruimtes.

Meer info over Maestro en de mogelijkheden vindt u op www.maestro-panel.com of in onze showroom.

Contacteer ons voor meer info.

 

Panidur  PLAFONDS

  

 

 

Panidur  PLAFONDS

 

Naast wandpanelen biedt Panidur ook een uitgebreid aanbod plafondmogelijkheden aan.  Deze MDF-panelen bieden dezelfde voordelen als de wanden:

  • afwasbaar,
  • uitgebreid kleurenpalet,
  • gemakkelijk te plaatsen.

U kan kiezen voor zelf te schilderen planken, kiezen uit een ruim palet reeds gekleurde planken of gaan voor de houtlook. De keuzes zijn zeer uitgebreid.

Ongeacht uw keuze op vlak van uitvoering, de plaatsing is steeds eenvoudig. Wij geven u graag de nodige uitleg, maar bent u geen doe-het-zelver, dan plaatsen wij met plezier voor u.

Meer info over Panidur en de uitgebreide mogelijkheden vindt u op www.panidur.be of in onze showroom.

Graag meer info? Contacteer ons vrijblijvend.