GEVELBEKLEDING

HOUT

Houten gevelbekleding voor wie kiest voor authenticiteit en charme.

ETERNIT

Voor wie kiest voor een ruime waaier aan keuzes en een groot onderhoudsgemak.

DURASID - PVC

Voor wie kiest voor duurzaamheid en een ruim aanbod in mogelijkheden.

GEVELBEKLEDING

Bij Houthandel Pype in Menen, West-Vlaanderen vindt u een ruim aanbod in gevelbekleding. Zowel houten bekleding voor uw gevel in eik, padoek, ceder, afzelia … als in PVC van Durasid of nog Eternit. Zo bieden wij een ruime keuze in materialen en mogelijkheden. Er zijn clicksystemen, systemen met tand en groef, volledig maatwerk in hout, ruime mogelijkheid aan kleuren en behandelingen. Voor iedere woning, poolhouse, carport … bieden wij de gepaste gevelbekleding. Volledig in stijl van wat u mooi vindt en wat past bij uw stijl.

Onze service

Indien gewenst plaatsen wij de bekleding voor u . Maar bent u zelf handig dan helpen wij u waar nodig. In onze showroom krijgt u uitleg en advies over de verschillende mogelijkheden. We bekijken met u de benodigde hoeveelheden en leveren indien gewenst ook de nodige materialen zoals werkgereedschap, ondervloer, bevestigingsmaterialen …

Alles voor uw interieur vindt u bij ons met een ruime voorraad en een goede service, advies inbegrepen! Zowel voor de particuliere doe-het-zelver als voor professionelen.