HOUTEN GEVELBEKLEDING

Voor uw gevel, tuinhuis, garage, carport…

Meer infoContacteer ons

HOUTEN GEVELBEKLEDING

Voor uw gevel, tuinhuis, garage, carport…

Meer info

Houten gevelbekleding

Kiezen voor houten gevelbekleding is kiezen voor een warme en authentieke uitstraling voor uw woning, tuinhuis, carport … Hout biedt veel mogelijkheden door de ruime keuze aan soorten houten gevelbekleding en door de verschillende uitvoeringen. Zo kan u kiezen voor brede of smalle planken, voor behandeld of onbehandeld hout, verticale of horizontale plaatsing …

Er zijn heel wat mogelijkheden in houtsoorten voor uw gevel in hout. Zo kan u bij Houthandel Pype kiezen voor:

  • ThermoWood,
  • padoek,
  • afzelia,
  • ceder,
  • Thermo Ayous of Thermo Grenen
  • eik

We zijn ook officieel verdeler van Outdoor Wood Concepts.

Onderhoud van uw houten gevelbekleding

Na het kiezen van de juiste houtsoort passend bij uw woning, carport, tuinhuis … kan u ook kiezen voor de juiste behandeling. Zo kan u het hout laten vergrijzen of behandelen tegen verkleuring. Een behandeling is altijd aangeraden om de levensduur van de gevelbekleding te waarborgen. Bij Houthandel Pype krijgt u hiervoor het juiste advies en vindt u ook de juiste producten.

Ook voor de plaatsing van uw houten gevelbekleding kan u rekenen op ons ervaren team plaatsers die de gevel van uw woning, tuinhuis, carport … bekleden met de door u gekozen houtsoort en uitvoering. Bent u doe-het zelver? Dan helpen wij u door het versnijden van het hout op maat voor een eenvoudige plaatsing.

Wenst u meer info over onze gevelbekleding in hout? Contacteer ons vrijblijvend of kom langs in onze showroom.