INTERIEUR

WANDEN

Wanden in MDF en massief hout, gemakkelijk te plaatsen voor doe-het-zelvers of door ons ervaren team

VLOEREN

Vloerbekleding voor uw woning, van leefruimte tot badkamer, laminaat of vinyl zijn duurzaam en gemakkelijk.

PLAFONDS

Plafonds van de merken Panidur en Maestro zijn gemakkelijk te plaatsen en bieden veel mogelijkheden.

INTERIEUR

Bij Houthandel Pype in Menen, West-Vlaanderen vindt u een ruim aanbod wanden, vloeren en plafonds. Voor uw woonkamer, keuken, badkamer of kantoor. We kiezen voor duurzame materialen, gemakkelijk in onderhoud met een hoge kwaliteit voor een lange levensduur. Enkel merken met een hoge standaard worden door ons verdeeld. Voor uw vloer vindt u bij ons laminaat en vinyl van BerryAlloc, voor uw plafond en wanden kan u kiezen voor Panidur of MaestroPanel. Of verkiest u een wand in massief hout? Ook hiervoor kan u bij ons terecht.

Onze service

Indien gewenst plaatsen wij alles voor u, wanden, vloeren en plafonds. Maar bent u zelf handig dan helpen wij u waar nodig. In onze showroom krijgt u uitleg en advies over de verschillende mogelijkheden. We bekijken met u de benodigde hoeveelheden en leveren indien gewenst ook de nodige materialen zoals werkgereedschap, ondervloer, bevestigingsmaterialen …

Alles voor uw interieur vindt u bij ons met een ruime voorraad en een goede service, advies inbegrepen!Zowel voor de particuliere doe-het-zelver als voor professionelen.