Isolatie

Rollen en platen, voor uw woning, werkplaats, tuinhuis …

Meer infoContacteer ons

Isolatie

Rollen en platen, voor uw woning, werkplaats, tuinhuis …

Meer info

Isolatie

Bij Houthandel Pype vindt u isolatiemateriaal voor het isoleren van uw houten constructies als ook voor het isoleren van uw woning. Zowel isolatieplaten van het merk Ursa als isolatierollen van Isover.

Welke soort isolatie u plaatst, is afhankelijk van waar deze geplaatst wordt. Elk type heeft voor en nadelen:

Isolatieplaten zijn gemakkelijker te plaatsen, gemakkelijk te versnijden, licht van gewicht en waterafstotend waardoor ze ook in vochtige omstandigheden kunnen geplaatst worden. De isolatiewaarde van kunststofplaten is echter iets lager en ze zijn ook iets duurder. Daarnaast kunnen ze niet overal gebruikt worden daar ze minder flexibel zijn.

Isolatiewol heeft een hogere isolatiewaarde en is zeer flexibel te plaatsen op onvlakke oppervlaktes. Het is thermisch isoleren, geluidsabsorberend en onbrandbaar. Een groot nadeel is dat isolatiewol jeuk en irritatie kan veroorzaken . Het dragen van beschermende kledij is dan ook aangeraden.

Houthandel Pype heeft een eigen plaatsingsdienst voor dakisolatie. Daarnaast helpen wij u graag met het aanvragen van de mogelijke premies die voor dakisolatie van toepassing zijn.

Wenst u meer info over onze isolatieproducten? Contacteer ons vrijblijvend of kom langs in onze showroom.