PVC GEVELBEKLEDING

Voor uw gevel, tuinhuis, garage, carport…

Meer infoContacteer ons

PVC GEVELBEKLEDING

Voor uw gevel, tuinhuis, garage, carport…

Meer info

PVC gevelbekleding

Houthandel Pype verdeelt PVC gevelbekleding van Durasid. Deze gevelbekleding wordt gemaakt ui hardschuim voorzien van een duurzame toplaag waarin een houtnerfstructuur werd aangebracht. Zo combineert u het gemak van een kunststof product met de charme en uitstraling van het natuurlijke houtuitzicht. Het bekleden van uw gevel in PVC is de ideale oplossing voor wie houdt van de houtlook maar het gemak wenst van een kunststof product.

 

Ruime keuze PVC gevelbekleding

Kiezen voor Durasid is kiezen voor een ruime waaier mogelijkheden, zowel in de kleurkeuze als in de manier van plaatsing en de uitwerking. Zo kan u kiezen voor de Durasid Original die op 3 manieren, ook verticaal, geplaatst kan worden. Kiest u voor de Durasid Elegance dan kiest u voor een fijne houtnerfstructuur. Of opteert u voor Durasid Natural om zo een natuurgetrouwe uitstraling te bekomen? Ieder type biedt keuze tussen 5 of 8 kleuren.

Naast de bekleding voor uw gevel vindt u bij Houthandel Pype in Menen ook de nodige afwerkingsmaterialen. U kan kiezen om de gevelbekleding zelf te plaatsen maar u kan indien gewenst ook rekenen op onze ervaren vakmannen voor de plaatsing.

Wij verdelen zowel voor particulieren als voor aannemers.

Wenst u meer info over onze gevelbekleding in PVC? Contacteer ons vrijblijvend of kom langs in onze showroom.